Camønopause Møns Museum | camonoen

Camønopause Møns Museum

Langsomt liv i bedste stil

Møns Museum er velkomstcenter for Camønoen. Det er her, du kan starte din vandring og lære en masse om det område, du bevæger dig ud i. På Møns Museum har vi indrettet en By-shelter med plads til 14 gæster. Og så har vi også en butik, hvor du kan købe vandrekort, grej og lokale produkter. Vi er i det hele taget klar til at modtage turister og lokale. Både vandrere og glade folk, som bare vil nyde vores smukke gård.

Det er os med kulturhistorien

Vi går til bekendelse og indrømmer at det er os, der sniger kulturhistorie ind overalt, hvor vi kan komme afsted med det. Hvis det er lang tid siden, du har været på museum. Så giv det en chance. På museet finder du ultra lokale historier med finurlige vinkler. Tag familien eller naboen under armen og se om det ikke er mindst lige så hyggeligt at besøge os som at se Vild med Dans.

Vild med museet

Hvis du nu synes at museet er så hyggeligt, at du har lyst til at flytte ind. Så er det desværre ikke en mulighed. Men du kan godt overnatte i By-shelter. Eller holde din familesammenkomst eller møde hos os. Vi har sådan nogle dejlige lokaler. Og dem vil vi gerne dele med dig!

Bare kontakt os. Så finder vi en pris og en god løsning på dit ønske. 

Kontakt Møns Museum