Ildsjæle | camonoen

Ildsjæle

Book

Hvis du vil vandre på Camønoen, er det en god idé at booke overnatning og proviantering hjemmefra. Det gør du ved at kontakte de lokale ildsjæle. Vi arbejder løbende på at endnu flere ildsjæle melder sig på kortet, hvor du kan booke alt fra saunagus, bagagetransport, overnatning, proviantering og formidling. Hvis der er noget, du mangler, så kontakt ildsjælene og spørg. De bliver endenu bedre til at sørge for at der er de rigtige tilbud, hvis de ved, hvad vandrere efterspørger. Du ser alle tilbud på Camønokortet. 

Camønobureauet

Du kan også booke dine ture og pakkerejser via Camønobureauet. De flinke folk sørger for forarbejdet, vedr. overnatninger, morgenmad, frokost, aftensmad, kørsel af bagage, vandrekort, turbeskrivelse etc.

VAGABOND TOURS

Medarbejderne på Vagabond Tours, www.vagabondtours.dk, sidder klar ved telefoner og computere til at arrangere en vandretur på Camønoen for dig og dine eventuelle ledsagere. Firmaet har specialiseret sig i vandreture og friluftsliv i øvrigt, for eksempel kanosejlads, tømmerflådefærd og æselridning. Vagabond Tours har hjemme i naturskønne omgivelser på Langeland.

Forslag til ture

Hvis du vil inspireres, har vi lagt nogle ture med beskrivelser her.