Ildsjæle | camonoen

Ildsjæle

Marina Park Cabins Basecamp
Kom og oplev skønne Klintholm havn, og tag en overnatning hos Marina Park Cabins. Vi tilbyder nogle dejlige værelser med flot udsige over havnen og Østersøen.
Izabelas Frokostkurv
Hold en dejlig frokostpause på en af de lokale smukke gårde. På Sønderbyvej ligger Tiendegaarden - drej af ned ad vor privatvej.
Velkommen til Møn Retreat & Kursuscenter
BO PÅ ET MODERNE REFUGUIM! Møn Retreat & Kursuscenter står til rådighed som et åndehul fra hverdagens travle liv og gamle overbevisninger. Her er der tid og plads til inspiration og kreativitet.
Havnehus B&B
Dansk: Velkommen til vores hyggelige og charmerende dobbelthus, beliggende på Hårbøllehavn, Møn. Vores 2 lejligheder er på hver omkring 30 m2, begge med hems.
Birkely Bed and Breakfast
Vi har 2 dobbeltværelser, som er placeret i et anneks med egen indgang. Der er separat toilet og bad på gangen, som deles mellem de to værelser.
Kunsthal 44Møen
International kunst midt i Møns skønne natur Kunsthal 44Møen viser international samtidskunst – og sommerens program byder på udstillinger af Bjørn Nørgaard: De to huse, tyske Michael Sailstorfer:
Naturguide Møn
Naturguide Møn er naturvejleder Susanne Rosenild, som tilbyder at blive din personlige guide på et stykke af din vej på Camønoen.
Vosgaard
Nyder du fred og ro, så er du kommet til det helt rigtige sted.
Omvisning i DEN ROMANTISKE HAVE Liselund
I 1783 købte Antoine og Lisa de la Calmette den yderste vilde spids af Høje Møn. Her skabte de en ROMANTISK HAVE , som de gav navnet LISELUND.
DROP IN YOGA
Blid Hatha yoga tilbydes før eller efter vandring på Camønoen. Alle kan deltage.
B&B Hesselholt
B&B Hesselholt er en gammel gård med kvæg på marken. Fra terrassen er der udsigt til Høje Møn, og til den anden side ligger skoven.
Liseby Bed & Breakfast
Velkommen til Liseby Bed & Breakfast. Vi ligger på vest Møn 15 min. fra motorvejen og midt på Camønoen. Vi går meget op i at vores gæster skal have det godt mens I bor hos os.
Bakkelund Bed & Breakfast
Velkommen til Elsebeth og Tage på Bakkelund B&B som kan bruges som base til jeres vandring på Camønoen.
Hytte på Nyord
Hyggelig hytte med Nyords bedste udsigt.
Fanefjord Skovpavillon
Fanefjord Skovpavillon ligger langt ude i Fanefjordskoven, og der har den ligget siden 1883.
Camønobureauet
Camønobureauet er for dem der vil på vandretur uden at skulle tænke på om der er ledige pladser på næste overnatningssted, om der er et ledigt bord til aftensmaden og om rygsækken er for tung næste da
Frie Fugles teltplads i Vindebæk
Som vandrer - og cyklist - kan du frit bruge vores teltplads og tilhørende shelter på adressen Slotshavevej 5 i Vindebæk. Der er information på stedet. Husk at skrive en hilsen i dagbogen.
Saunagus og Thaimassage
For enden af Basnæsvej kan I komme i sauna og få varmet de trætte vandre muskler igennem. Der er faste saungus aftener, følg med i events for datoer.
Pension Elmehøj
Pension Elmehøj ( som også er pause sted ) er et optimalt sted at overnatte, hvis man skal gå på Camønoen, ikke mindst på grund af vores lokalitet, men også fordi vi tilbyder en række alternative over
Fanefjord Disc Golf
Disc Golf er golf spillet med frisbee i stedet for bold og køller.
beasbedandbreakfast.dk Magleby
Velkommen til www.beasbedandbreakfast.dk i Magleby beliggende på smukke Østmøn, tæt på Camønoruten, Møens Klint, Høvblege, Jydelejet og Klintholm Havn m flere spisesteder.
Keld Nielsen/Hans Sattrup
Keld Nielsen-Hans Sattrup, Liselundvej 18, 4791 Borre. Vores 9000 m2 store have er åben for besøg de dage vi er hjemme og skiltet "Haven er åben" står ved indkørslen. Entre kr.
Big room for 2 people. Stay overnight for 300 Kr.
On one of the rutes you can stay over night in my B&B. The room is 60 m2 and there is 2 beds, one litlle kitchen and a small livingroom. You have a wonderfull veiw over the fields and the sea.
Lavinia Interiør
Trænger du gevaldigt til et køligt fodbad? Et lunt og blødt siddeunderlag til rumpen? En ny vandflaske eller en opfyldning af frisk vand i den gamle? Måske et vabelplaster ?
Jættestuekoncerter i Kong Asgers Høj
Følg med ind i den store, velbevarede jættestue Kong Asgers Høj og hør en musikalsk fortælling fra de ældste tider.
Bakkegaard Gæstgiveri
Bakkegaarden ligger på Camønoen i den lille by Busene, 20 min.
Havehøjegaard B&B
Velkommen til Havehøjegaard. I befinder jer nu på skønne smukke Østmøn og tæt på Møns Klint, de mange skønne overdrev og vand næsten hele vejen rundt om huset. Havehøjegaard befinder sig på selve
Præstekilde Hotel
Præstekilde ligger midt på Møn. Vi har billig overnatning til 695 kr., for 2 personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad. Der er A la carte restaurant med retter fra 129 kr.
Sov under stjernehimlen
Kære Camønovandrer. Her har i mulighed for at overnatte under åben stjernehimmel eller i telt. Jeg har et 4-personers telt jeg stiller til rådighed. Kontakt mig på forhånd og så finder vi en løsn
Guidede ture på Camønoen
Naturvejleder, cand.scient.
Lilleskovgaard B&B
Velkommen til Lilleskovgård på Møn Vi udlejer 2 hyggelige ferielejligheder med eget badeværelse til hver på 1.sal i vores stuehus. Gården ligger midt i naturskønne og rolige omgivelser uden trafik t
B&B, morgenbrød og café
Lige på Camønoen ligger Købmandsgaarden i Råbylille Strand og danner rammen om vores hyggelige bed & breakfast.
Karen-Schultz.dk/camoenoen
Retreats - quiet and calm: I am an existential psychologist and a wanderer myself living in our historic house in Greenland two months every year.
BoHer Sommerhus Møn - Overnatning
BoHer er et dejligt sommerhus på Vestmøn, hvorfra det er nemt og hurtigt at komme til naturoplevelser og seværdigheder på Møn, Bogø, Lolland og Falster.
TIENDEGAARDEN B&B
Overnat på Tiendegaarden - lige ud til Camønoruten. Enkelt, dobbelt og familierum. Mulighed for et måltid mad og vor dejlige morgenmadskurv.
Heaven
B- and B i firelænget gammel gård, beliggende lige på Camønoe-ruten nær vandet ved nord øst Møn. Vi tilbyder 3 forskellige typer værelser med priser startende fra kr.
Bogø
Der er rigtig meget at opleve på Bogø.
Teltplads Møn - Tæt ved Fanefjord kirke
En naturskøn teltplads i en privat have tæt ved Fanefjord kirke på Møn med fri adgang til drikkevand.
Kajak og friluftsliv på Møn og Bogø
Jeg tilbyder oplevelser med kajak og andre af friluftlivets muligheder på Møn og Bogø.
Ny Gammelsø B&B
Hyggelig B&B lige midt på Vestmøn. Camønoen passerer 100 m.
Klintholm Bed and Breakfast
Velkommen til en hyggelig og smukt beliggende Bed & Breakfast på Møn, huset ligger i det naturskønne Høje Møn tæt på Camønoruten, Møns Klint, Høvblege, Jydelejet, Liselund Slotspark og Klintholm H
Klintekongens skat
Jørgen Munck Rasnussen er forfatter Har blandt andet skrevet "Sagn og eventyr fra Møn" og digtsamlingen" Vandkant"