Planlæg din tur | camonoen

Planlæg din tur

Planlæg via Camønokortet

Der er flere måder at planlægge sin tur på Camønoen. Du kan enten planlægge din tur selv, ved at kigge på kortet og booke dine aktiviteter direkte via tilbuddene der.

Møns Museum

Camønoen bor på Møns Museum. Det er der, du kan købe vandrekort og få hjælp til din tur. Eller se udstillingen om noget af det, du kan opleve derude.

Camønobureauet

Du kan også kontakte Jeanette og Henriette på Camønobureauet. Så arrangerer de hele turen for dig. Lige fra overnatning og proviant til bagagetransport og oplevelser. Kontakt dem med alle spørgsmål. Også hvis du får en idé, som ikke er en del af tilbuddene på Camønoen. De er ret flinke.

CAMØNO - TIENDEGAARDEN
Book overnatning med fokus på Østmøn/Møns Klint området – bo centralt på Tiendegaarden. Mulighed for kombination af Hike & Bike, idet Camønoruterne tilbyder den mulighed, at fx en af dagene kan ruten cykles (asfaltvej). Mulighed for at blive kørt ud/afhentet. Få inspiration og læs mere på Camøno - Tiendegaarden

VAGABOND TOURS

Vagabond Tours, www.vagabondtours.dk, er et 100 procent danskejet rejsebureau, der siden 2005 har specialiseret sig i vandreture og friluftsliv i øvrigt, ikke mindst den verdensberømte pilgrimsrute Caminoen i Spanien, som Camønoen er inspireret af rent navnemæssigt. Vagabond Tours blev i den indledende fase engageret som ekstern konsulent på Camønoen.