Velkommen | camonoen

Velkommen

Hvordan finder jeg vej på Camønoen?

Camønoen er et tilbud til vandrere, der vil gå sig til fred eller oplevelser. Camønoen tager vandrere over Møn, Nyord og Bogø, langs vand, skove, stier, landeveje, broer og byer. Der er forskellige sværhedsgrader og man kan gå ruten begge veje rundt. Bare kig efter det orange skilt med pilen. De alternative ruter er markerede med okkergule skilte.  

Camønopauserne

Camønoen er langsomt liv i godt selskab. Enten med andre gode folk eller naturen. Langs ruten har vi placeret ni Camønopauser, hvor vandrere kan slappe af på Camønobænken, fylde vanddunken og komme i kontakt med ø-boerne. Pauserne ligger med ca. en dagsvandring imellem. 

Camønopartnere og ø-boere

Camønoen kunne ikke eksistere uden alle de lokale camønopartnere, som har forskellige tilbud til vandrefolket. Alt fra overnatning og vabelplaster til meditation og madpakker. Ø-boerne er med, når de synes, de har noget godt at tilbyde og du kan finde alle de fine tilbud på kortet her på Camønoens hjemmeside. Hvis du vil lave en aftale, kontakter du dem bare og booker direkte.

Overnatning

På Camønoen kan du campere, sove i et fyr, på B&B, i shelter, skur, en pavillon, på herberg, i pilgrimsboliger, i private boliger eller på et slot. Du kan altså kombinere din tur, præcis som det passer dig. Tag et par dage i shelter og forkæl dig selv med varmt bad og nyvasket sengetøj resten af tiden. Hvis du ikke lige ser dig selv overnatte i shelter, kan du sagtens tage hele turen med overnatning på B&B og kalde dig vandrer alligevel.

Camønoen er for alle. Både erfarne vandrere, voksne, børn og nybegyndere. Vi glæder os til at møde dig.