Møns Museum - Kongerigets hyggeligste museum | camonoen

Møns Museum - Kongerigets hyggeligste museum

Camønoen på museum

Vi har lavet et velkomstcenter på Møns Museum i Stege, hvor vandrere kan starte turen. Her kan du købe et vandrekort, Camønopas, lære landskaberne at kende og så kan du overnatte i museets nye By-shelter.

Besøg

Møns Museum er kongerigets hyggeligste museum. Museet ligger i den gamle købmandsgård, Empiregården, lige ved Stege Vold. Museet har en hyggelig gårdhave lige til at slappe lidt af i og vi har stillet møbler frem i udstillingen, så du kan sidde midt i historien og lade roen falde på. Personalet på Møns Museum er klar til at hjælpe dig afsted på din vandring og vi har en butik, hvor du kan købe vandrekort, grej og lokale produkter til vandringen.

Se

Udstillingen på Møns Museum er ultra lokal og fortæller om nogle af de steder og gode folk, du kan møde på din vandring. Udstillingen er fuldstændig analog, så du kan slukke din mobil og lade dig omslutte af det langsomme liv for en stund. Det er historier og skæbnefortællinger. Det er masser af genstande fra museets store magasin. Det er for voksne og børn. Det er bedre end fredagsslik.

Vi har selvfølgelig oversat hele molevitten til tysk og engelsk.

Sov

Har du nogensinde overnattet på et museum? Nu har du chancen. I vores By-shelter med hele 14 sovepladser til en-to-mange vandrere. Det er ikke luksus. Det indrømmer vi gerne. Du har selv liggeunderlag og sovepose med. Men det er top hyggeligt. Og morgenmaden smager fantastisk efter en nat med udsigt til museets hyggelige gårdhave.
Book plads i åbningstiden på tlf. 3166 6433 eller køb en overnatningsbillet i museums butikken den koster 50 kr.

By-shelter kan benyttes 1. maj - 31. august
 

Kontakt

Møns Museum og Camønoen
Storegade 75  4780 Stege
tlf. 3166 6433

1. marts - 30. juni  
Tirs.-Lør. kl. 10-14
1. søndag i måneden kl. 10-14

1. juli - 31. august   
Alle dage kl. 10-16

1. september - 31. oktober  
Tirs.-Lør. kl. 10-14
1. søndag i måneden kl. 10-14

Påsken 2020
Tirsdag d. 7. april - Mandag d. 13. april
Alle dage 10-14

Vinterlukket
1. november – 29. februar

Find vej til Møns Museum