Vil du være en del af Camønoen? | camonoen

Vil du være en del af Camønoen?

Hvis du gerne vil tilbyde oplevelser, overnatning, proviantering og andet på Camønoen, er du havnet det rette sted. Hvis du opretter dig, havner dit tilbud på det digitale kort, hvor vandrere kan klikke og booke direkte hos dig. Du kan både oprette en "generel" side, hvor du beskriver dit tilbud. Og/eller du kan oprette en event, f.eks. "Saunagus den 19. september." Klik på nogle af de eksisterende tilbud. De er gode som inspiration. 

Hvordan?

Du kan tilmelde dig direkte her på siden, hvor du vil blive guidet igennem hele processen. Klik for neden til højre i den grå bjælke i feltet login, så er du i gang. 

Husk at alle kan være med i Camønoen. Både private, ildsjæle, foreninger og erhvervsdrivende. Også selv om det kun er to timer om året eller en kort sæson. Du skal bare have et tilbud til vandrere på Camønoen. Vandrerne booker direkte hos dig og I afregner selv. Det koster 1500 kr. om året for CVR. registrerede at være på hjemmesiden. For ikke CVR, er det gratis. 

Det eneste krav vi stiller er, at du er venlig, overholder dine aftaler med vandrerne og sørger for at holde din profil opdateret gerne med et foto af dig selv. Det er da ret fint ikke? 

Jeg er vandrer og vil gerne være med i et netværk

Hvis du er vandrer og gerne vil følge Camønoen på tæt hold, henviser vi til Camønoens FB og resten af hjemmesiden. Ovenstående er ment for de lokale ildsjæle, som har tilbud, der skal med på det digitale kort.

Har du spørgsmål til oprettelsen?

Kontakt Camønoen

Møns Museum
Storegade 75
4780 Stege
+45 7070 1236

info@camoenoen.dk