Credits | camonoen

Credits

Tak

Tak til alle ildsjæle for at være med til at byde vandrere velkomne på Camønoen. Vi har gennem hele realiseringsfasen været helt overvældede over den interesse og ildhu, I har mødt projektet med. Tak til alle for godt og venligt samarbejde. Hele vejen! Vi siger ofte til mennesker, vi møder, at vi ville ønske, de kunne låne vores job en uges tid og mærke alle de postive tilkendegivelser Camønoen får. Det er næsten dagligt, at vi får henvendelser fra ildsjæle, som spørger, hvordan de kan bidrage. Det er i den grad et projekt, som løfter potentialerne og sammenholdet. Det håber vi, vandrerne kommer til at mærke.

Fotos

Også stor tak til alle de fotos, vi har modtaget fra vandrere, fotograf Finn Brasen, De studerendes Vandreklub, Tom Axelsen fra Dark Sky, Naturstyrelsen, vores lokale mesterfotograf Richard Clark og lokale ildsjæle. De pryder nu hjemmesiden og er med til at gøre den præcis så Camønsk, som vi havde håbet.

Frivillige

Også en kæmpe tak til en af de størtste ildsjæle,  Lene la Cour fra Møn som meldte sig fra starten og har arbejdet meget intenst med at forløse de mange opgaver, der følger i fodsporene på Camønoens tilblivelse. Og Morten, der som pilgrimsarkitekt tog en tilbagevej på sin Danmarksvandring og hjalp med at skyde Camønoen i gang. Tak for vejledning fra alle engagerede vandrere. Og også stor tak til alle frivillige ildsjæle, som havde meldt sig som turledere og hjælpere til åbningen den 18. juni. Vi er imponerede over jer alle sammen!

Web og grafik

Lad os bare være ærlige. Det har været en ordentlig omgang at lave Camønoens hjemmeside. Men helidgvis har vi haft John (webudvikler) og Sille (grafiker) ved vores side. Det har virkelig gjort en forskel. Dygtige, løsningsorienterede og heldigvis også ret flinke. Tak!

Arkitekturen

Tak til Gustav, Marco og Poul fra Norrøn Arkitekter for at SE Camønoen. Vi glæder os stort til at dele jeres arkitektur med vandrefolket! Sikke en Camønobænk, de kan hvile kroppen på.

Vordingborg Kommune

Tak til alle for et formidabelt samarbejde. Godt at lægge kræfterne sammen og løfte i flok. Det har i den grad givet mening! Især tak til Jette Stauner og Kim Drejer for en kæmpe og glad indsats.

Sidste tak

Vi skylder Realdania en stor tak for at få øje på potentialerne og støtte Camønoen. Kampagnen Stedet Tæller er et formidabelt program, som i den grad støtter op om alle gode kroge i kongeriget. TAK!

Det her, er heldigvis kun begyndelsen. Camønoen bliver aldrig færdig. Der er potentiale til meget mere Camøno i fremtiden. 

God Camøno.

Bedste hilsner
Alle os på Camønoen