Camping Møns Klint | camonoen

Camping Møns Klint

Dark Sky og fordybelse

På Møn er mørket Danmarks mørkeste og du får derfor også det bedste kig til stjernerne. På Camping Møns Klint er der lavet en Dark Sky lounge og her kan du fordybe dig i mørkets mysterier. For 75 kr. kan du bruge nogle af pladsens faciliteter som legeplads, moderne sanitære bygninger, minigolf, multibane, urtehave, blomstermark og Dark Sky lounge. Ole Eskling, der leder campingpladsen, vil gerne dele mørket og fordybelsen med vandrere. Et helt særligt sted. Og det er samtidig én af Europas fem bedste Campingpladser.

Oplev Mælkevejen

Camønopausen på Møns Klint Resort ligger i noget af Danmarks mest særprægede natur med unikke arter - med Danmarks smukkeste stjernehimmel lige over dig. Hvis du aldrig har oplevet Dark Sky, er du landet det helt rigtige sted. Her er mælkevej for alle pengene. Bare kig op!

Læs mere om Dark Sky her.

Smid rygsækken

Må vi foreslå, at du lige sætter lidt ekstra tid af her? For her er tid til fordybelse. Og campingpladsen der på Klinten, er klar med familiehytter, skovhytter og stjernepladser.

I højsæsonen er der vandreture, fugleture, stjerneture, nak og æd og fossilværksted. Så tag rygsækken af og nyd Camønopausen på Klinten.

Her finder du Camønostemplet

Du finder stemplet i receptionen.

Kontakt

Camping Møns Klint
Klintevej 544
DK-4791 Borre Møn
+45 5581 2025

camping@klintholm.dk

Find vej til Camønopause Camping Møns Klint