Vil du være en del af Camønoen? | camonoen

Vil du være en del af Camønoen?

Hvis du gerne vil tilbyde oplevelser, overnatning, proviantering og andet på Camønoen, er du havnet det rette sted. Hvis du opretter dig som Camønopartner, havner dit tilbud på det digitale kort, hvor vandrere kan klikke og booke direkte hos dig. Du kan både oprette en "generel" side, hvor du beskriver dit tilbud. Og/eller du kan oprette en event, f.eks. "Saunagus den 19. september." Klik på nogle af de eksisterende tilbud. De er gode som inspiration. 

Hvordan?

Hvis du ønsker at være Camønopartner kan du skrive til ansvarlig for Camønoen Sabina Trabjerg på str@museerne.dk som kan oprette og hjælpe dig med at finde det partnerskab, der passer bedst til dig. Du kan læse mere om de fire typer parrtnerskaber her: 

- En Micro-Partner kan være: dig, der har en lille vej-bod, dig der udlåner dit bad, dit toilet, en vandpost, din græsplæne eller noget helt femte. Måske laver du en yogasession, en sangtime eller en vandring. Vigtigt er det, at du ikke er CVR-registreret og har fast adresse på Møn, Nyord eller Bogø. 

- Som Bio-Partner har du et CVR-nummer og det er kun dig selv der er engageret i virksomheden, og dit firma har adresse på Møn, Nyord, eller Bogø. Som forening eller fond kan I også passe i denne kategori, da mange vil være tilknyttet aktiviteter som frivillige.

- En Stjerne-Partner er en virksomhed eller institution med flere ansatte, der som både Bio- og Micro-partner har adresse på Møn, Nyord eller Bogø.

- Som Bonus-Partner betaler du/I dobbelt så meget som en tilsvarende partner, der er lokalt forankret på Møn. Du kunne være en turoperatør, der arrangerer vandreture på Camønoen eller en turismeaktør fra en anden landsdel der er interesseret i at følge med i Camønoens udvikling.

Husk at alle kan være med i Camønoen. Både private, ildsjæle, foreninger og erhvervsdrivende. Også selv om det kun er to timer om året eller en kort sæson. Du skal bare have et tilbud til vandrere på Camønoen. Vandrerne booker direkte hos dig og I afregner selv. 

Hvis du er vandrer og gerne vil følge Camønoen på tæt hold, henviser vi til Camønoens FB og resten af hjemmesiden. Ovenstående er ment for de lokale ildsjæle, som har tilbud, der skal med på det digitale kort.

Har du spørgsmål til oprettelsen?

Kontakt Camønoen

Møns Museum
Storegade 75
4780 Stege

str@museerne.dk

info@camoenoen.dk