Camønopartnere | camonoen

Camønopartnere

Book

Hvis du vil vandre på Camønoen, er det en god idé at booke overnatning og proviantering hjemmefra. Det gør du ved at kontakte de lokale Camønopartnere. Vi arbejder løbende på at endnu flere Camønopartnere med sig på kortet, hvor du kan booke alt fra saunagus, bagagetransport, overnatning, proviantering og formidling. Hvis der er noget, du mangler, så kontakt Camønopartnerne og spørg. De bliver endenu bedre til at sørge for at der er de rigtige tilbud, hvis de ved, hvad vandrere efterspørger. Du ser alle tilbud på Camønokortet. 

TELTPLADS & SHELTER                                     
Hvis du vil overnatte i sovepose og hygge med mad omkring lejrbålet. Så slå teltet op på en teltplads eller overnat i et shelter.
Nogle shelter skal bookes, hos andre gælder først-til-mølle princippet. Men det er altid god Camønostil at rykke sammen og give plads til de nye, som kommer vandrende til shelteret.
www.udinaturen.dk, kan du få oplysninger teltpladserne og om shelter skal bookes og evt. hvor det gøres.

Camønobureauet

Vil du sove i en rigtig seng og have maden serveret. Så book en Camøno pakkerejse hos Camønobureuet Camønobureauet.
Vi sørger for overnatning på B&B, morgenmad, madpakke, aftensmad, kørsel af bagage, vandrekort, turbeskrivelse etc.

Camøno - Tiendegaarden

Book overnatning med fokus på Østmøn/Møns Klint området – bo centralt på Tiendegaarden. Mulighed for kombination af Hike & Bike, idet Camønoruterne tilbyder den mulighed, at fx en af dagene kan ruten cykles (asfaltvej). Mulighed for at blive kørt ud/afhentet. Få inspiration og læs mere på www.tiendegaarden.dk

VAGABOND TOURS

Medarbejderne på Vagabond Tours, www.vagabondtours.dk, sidder klar ved telefoner og computere til at arrangere en vandretur på Camønoen for dig og dine eventuelle ledsagere. Firmaet har specialiseret sig i vandreture og friluftsliv i øvrigt, for eksempel kanosejlads, tømmerflådefærd og æselridning. Vagabond Tours har hjemme i naturskønne omgivelser på Langeland.

Forslag til ture DU SELV KAN ARRANGERE

Hvis du vil inspireres, har vi lagt nogle ture med beskrivelser her.