Se Camønopartnere | camonoen

Se Camønopartnere

Sy og handels hytte på Nyord.
Denne charmerende hytte ligger ved vandet på Nyord Havnevej 21 Den indeholder lille terrasse, stue med lille køkken med koldt og varmt vand, kogeplader, kaffe maskine, kombiovn, køleskab, sovepladser
Skaderedenbnb
Skadereden bed & breakfast er åbnet for sæson 2021. Du kan booke overnatning på hverdage fra søndag kl.15 til torsdag kl.10.
Raste- og overnatning på shelterpladsen MØNHYTTEN ved Tøvelde, Søndersognsvej 42
Shelterpladsen MØNHYTTEN er en del af Camønoen og Munkevejen og tilbyder primitiv og gratis overnatning.
Stihøj B & B
Overnatning i natursmukke omgivelser på en gammel gård med udsigt over Noret. Vi har to værelser med 2 enkeltsenge i hvert værelse- mulighed for at rykke sengene sammen .
Florman
Udvid din vandretur med en indre rejse til en dybere forståelse af dig selv enten med hesten som din guide på Ellevegården, eller book et par timers vandring med Marianne som oprindeligt opfandt Camøn
Shelter og primitiv teltplads ved Camønoen og tæt på Stege
Lykkemosegaard ligger midt på skønne Møn og har været i familiens eje i over 20 år. Her får du fred, ro og overnatning i skøn natur kun en times kørsel fra København.
Museums gården - shelterplads
Museumsgården ligger i Keldbylille. Gården er en firlænget, stråtækt bindingsværkgård med en romantisk anlagt bonde-have, der fortæller om tiden fra for lidt siden.
Nangijala Shelter
Hyggelig privat shelter med bålplads beliggende midt i plantage. En vis mængde brænde er inkluderet i prisen.
B&B Sandagergaard
Overnat i de gamle karlekamre som er fra 1954 hvor gården blev genopbygget efter en brand, dengang var de genstand for meget omtale idet de 2 karle havde hvert sit værelse og et fælles badeværelse med
Atelier Busk - Workshop
Lav din egen kunst, eller nyd en kop kaffe i galleriet - der er også mulighed for overnatning, samt gratis teltplats i haven "brug min baghave".
Vilderoser
Privat Natur Camping. 5 teltpladser og 2 rum med hhv dobbelseng og 2 enkelt senge. Adgang til køkken med ovn, vandkoger kogeplader og køleskab.Toilet. Bålplads. Selvbetjening. Private Nature Camping site.Spaces for 5 tents and 2 rooms for rent.(one with doublebed and 2 single beds). Facilities: Kitchen with stove and refrigerator, Toilet.Selfcatering, campfire.
By- shelter
Har du nogensinde overnattet på et museum? Nu har du chancen. I vores By-shelter på Møns Museum, med hele 14 sovepladser til en-to-mange vandrere. Det er ikke luksus. Det indrømmer vi gerne.
Hårbølle Shelter
Kære vandrere Velkommen til Hårbølle. Vi har et shelter i haven, hvor du eller I er velkomne til spise frokost, tage et middagshvil eller overnatte.
Camønogaarden
Velkommen til Camønogaarden Online booking ved overnatning i hyggelige værelser: www.camoenogaarden.dk. Det er muligt at bestille morgenmad og Catering mad.
Postbåden Røret
Nyords postbåd Røret fra 1902 kan bringe dig over til øen Nyord fra Stege eller Sjælland - eller tilbage - når du påbegynder eller slutter din vandring på Camønoen. Se bådens fartplan (gælder i somme
Nyord Kajak
Hos Nyord Kajak kan du leje kajakker og Stand Up Paddleboards (SUP) Vi kan også organisere ture og IPP kurser. Kig forbi eller skriv en mail til os.
Marina Park Cabins Basecamp
Kom og oplev skønne Klintholm havn, og tag en overnatning hos Marina Park Cabins. Vi tilbyder nogle dejlige værelser med flot udsige over havnen og Østersøen.
Havnehus B&B
Dansk: Velkommen til vores hyggelige og charmerende dobbelthus, beliggende på Hårbøllehavn, Møn. Vores 2 lejligheder er på hver omkring 30 m2, begge med hems.
Kunsthal 44Møen
International kunst midt i Møns skønne natur Kunsthal 44Møen viser international samtidskunst – og sommerens program byder på udstillinger af Nevin Aladağ og Dorothee Diebold i hovebygningen.
B&B Hesselholt
B&B Hesselholt er en gammel gård med kvæg på marken. Fra terrassen er der udsigt til Høje Møn, og til den anden side ligger skoven.
Liseby Bed & Breakfast
Velkommen til Liseby Bed & Breakfast. Vi ligger på vest Møn 15 min. fra motorvejen og midt på Camønoen. Vi går meget op i at vores gæster skal have det godt mens I bor hos os.
Hytte på Nyord. Nyord Havnevej 10, 4780 Stege
Hyggelig hytte med Nyords bedste udsigt.
Fanefjord Skovpavillon
Fanefjord Skovpavillon ligger langt ude i Fanefjordskoven, og der har den ligget siden 1883.
Camønobureauet
Camønobureauet er for dem der vil på vandretur uden at skulle tænke på om der er ledige pladser på næste overnatningssted, om der er et ledigt bord til aftensmaden og om rygsækken er for tung næste da
Saunagus, yoga og Thaimassage
Velkommen til den Grønne Sauna. Den grønne sauna er bygget på en trailer og kan komme ud overalt på Møn. Du kan leje saunaen for en enkelt session eller for flere dage.
Pension Elmehøj
Pension Elmehøj www.elmehoj.dk ( som også er pause sted ) er et optimalt sted at overnatte, hvis man skal gå på Camønoen, ikke mindst på grund af vores lokalitet, men også fordi vi tilbyder en række
Fanefjord Disc Golf
Disc Golf er golf spillet med frisbee i stedet for bold og køller.
beasbedandbreakfast.dk Magleby
Velkommen til www.beasbedandbreakfast.dk i Magleby beliggende på smukke Østmøn, tæt på Camønoruten, Møens Klint, Høvblege, Jydelejet og Klintholm Havn m flere spisesteder.
Keld Nielsen/Hans Sattrup
Keld Nielsen-Hans Sattrup, Liselundvej 18, 4791 Borre. Vores 9000 m2 store have er åben for besøg 4 lørdage i 2018, nemlig: 19. maj 9. juni 7. juli 18. august alle dage fra kl. 1300 til kl.
Big room for 2 people. Stay overnight for 300 Kr.
On one of the rutes you can stay over night in my B&B. The room is 60 m2 and there is 2 beds, one litlle kitchen and a small livingroom. You have a wonderfull veiw over the fields and the sea.
Jættestuekoncerter i Kong Asgers Høj
P. gr. af corona desværre ingen Jættestuekoncerter i Kong Asgers Høj i 2020. Mht. forarbejdet til koncerterne, var jeg nødt til at tage beslutningen i foråret.
Havehøjegaard B&B
Velkommen til Havehøjegaard. I befinder jer nu på skønne smukke Østmøn og tæt på Møns Klint, de mange skønne overdrev og vand næsten hele vejen rundt om huset. Havehøjegaard befinder sig på selve
Sov under stjernehimlen
Kære Camønovandrer. Her har i mulighed for at overnatte under åben stjernehimmel eller i telt. Jeg har et 4-personers telt jeg stiller til rådighed. Kontakt mig på forhånd og så finder vi en løsn
Møns Museum
Vi har lavet et velkomstcenter for Camønovandrene på Møns Museum i Stege.
Guidede ture på Camønoen
Naturvejleder, cand.scient.
Lilleskovgaard B&B
Velkommen til Lilleskovgård på Møn Vi udlejer 2 hyggelige ferielejligheder med eget badeværelse til hver på 1.sal i vores stuehus. Gården ligger midt i naturskønne og rolige omgivelser uden trafik t
B&B, morgenbrød og café
Lige på Camønoen ligger Købmandsgaarden i Råbylille Strand og danner rammen om vores hyggelige bed & breakfast.
BoHer Sommerhus Møn - Overnatning
BoHer er et dejligt sommerhus på Vestmøn, hvorfra det er nemt og hurtigt at komme til naturoplevelser og seværdigheder på Møn, Bogø, Lolland og Falster.
Camøno Tiendegaarden. Book direkte hos os.
Overnat på Tiendegaarden - lige ud til Camønoruten. Enkelt, dobbelt og familierum. Mulighed for et måltid mad og vor dejlige morgenmadskurv.
HYLLEMOSEGÅRD a bite off Heaven
Vi tilbyder ro og stilhed med BB i en autentisk firelænget mere end 300 år gammel gård, beliggende lige på Camonoe-ruten nær vandet ved nord øst Møn. Kom og nyd en kold øl eller et glas vin på vor
Bogø
Der er rigtig meget at opleve på Bogø.
Lejrplads Møn - Tæt ved Fanefjord kirke
En naturskøn teltplads i en privat have tæt ved Fanefjord Kirke på Møn, med fri adgang til drikkevand, og mulighed for opladning af din mobil.
Kajak og friluftsliv på Møn og Bogø
Jeg tilbyder oplevelser med kajak og andre af friluftlivets muligheder på Møn og Bogø.
Ny Gammelsø B&B
Hyggelig B&B lige midt på Vestmøn. Camønoen passerer 100 m.
Klintholm Bed and Breakfast
Velkommen til en hyggelig og smukt beliggende Bed & Breakfast på Møn, huset ligger i det naturskønne Høje Møn tæt på Camønoruten, Møns Klint, Høvblege, Jydelejet, Liselund Slotspark og Klintholm H
Klintekongens skat
Jørgen Munck Rasnussen er forfatter Har blandt andet skrevet "Sagn og eventyr fra Møn" og digtsamlingen" Vandkant"