Velkommen til Møn Retreat & Kursuscenter | camonoen

Velkommen til Møn Retreat & Kursuscenter

BO PÅ ET MODERNE REFUGUIM!
Møn Retreat & Kursuscenter står til rådighed som et åndehul fra hverdagens travle liv og gamle overbevisninger. Her er der tid og plads til inspiration og kreativitet. Med hjælp fra de stille, naturskønne omgivelser gives plads til at lytte til kroppen og hjertets visdom. Stedets stolthed er den smukke og lyse bambus sal på 130 kvm. Som tidligere var små plejehjems-værelser med brun tapet på væggene. Her er plads til 60 overnattende og spisende gæster fordelt på enkelt-, dobbelt- og tripple-værelser. Andre værelser er slået sammen til hyggelige stuer, som ofte byder på fantastiske solnedgange over markerne.

PRISER (Bookning på forhånd er nødvendigt!)
Dobbeltværelse: 500 DKK (For ialt 2 personer)
Enkeltværelse: 350 DKK
Dormitory: 200 DKK Pr. pers.
(Der er adgang til køkkenfaciliteter)

EKSTRA YDELSER (Bookning på forhånd er nødvendigt)
Massage - Få løsnet op i kroppen efter lang vandring!
Yoga - Stræk musklerne ud gennem blid hathayoga

KONTAKT
booking@moenretreat.dk
Tlf: 23 25 89 98 eller 28 77 30 88

HISTORIEN & VISIONEN
Den store tunge bygning fra sidst i 30’erne, det gamle ‘Fanefjord Plejehjem’ på Vest-Møn, havde stået tom i flere år og var ved at gå i forfald. Men i 2012 kom en lille håndfuld entusiastiske mennesker forbi. De så, at der lå et kæmpe uudnyttet potentiale i de mange røde mursten. Sammen erhvervede de den udtjente kommunale institution med alle dens knuste ruder og døde fluer. Visionen var, at forvandle dette triste hjørne af Damme by til et spirende kraftsted. Et sted, som skulle facilitere kurser, retreats og workshops til inspiration af menneskelig vækst og trivsel -fysisk, psykisk og åndeligt.

Med hjælp fra mange frivillige og flittige hænder, er der sket et smukt transformations-arbejde og en utrolig forvandling af stedets energi og fysiske rammer blomstrer. Det gamle plejehjem fra 30’erne er forvandlet og står nu som en realitet som ‘Møn Retreat & Kursuscenter’. Et sted, hvor lokale, nationale og endog mange internationale lærer kommer og deler ud af deres viden og gaver gennem kurser, workshops og retreats – fra forskellige lærer-linjer og traditioner. Møn Retreat & Kursuscenter byder på årlige tilbagevendende festivaller og danner ramme for fordybelse, nærvær og i

Fuld skærm