HIPPIEETAPEN - 23,5 KILOMETER | camonoen

HIPPIEETAPEN - 23,5 KILOMETER

Caféen i den gamle skole - Hårbølle Havn 

I 1970’erne flyttede grupper fra byerne ud på landet sydpå for at realisere de store drømme og visioner for den nye verden. Det har sat sine spor på Vestmøn, hvor hippierne først havde en forretning og et mødested i Stege ”Land og By” og siden har skabt mange nye tiltag og små nicher. Hold øje med kunstnere og alternative tiltag. Hvad med en yogatime eller en fuldmånemeditation ved havet?

I Askeby bor instrumentmageren og hans kone. Han laver og sælger musikinstrumenter fra middelalderen. Instrumentmagernes kone spiller gerne en melodi.

Mød bøgen og Regina

Langs vandet ved Fanefjord Skov kan du opleve de høje bøgeskove, hvor bøgene står som søjlehaller med udsigt til havet på toppen af skrænterne.

Tøvelde Gamle Skole er i dag økocafé. Udenfor caféen står Camønobænken. Indenfor kan du møde Regina, der ejer caféen, som i dag hedder Caféen i den gamle skole. Hos Regina kan du købe lækker kage, et måltid mad eller du kan tage din egen madpakke med og bare nyde stemningen i caféen, mens du holder frokostpause og diskuterer verdenssituationen med de andre gæster eller Regina. Regina ved en masse om urter; hvilke, der er sunde at spise og hvilke, der er gode til at lave stærk snor af. Hun deler gerne ud af sin viden og udveksler gode erfaringer. Og så laver hun den lækreste madpakke, du kan tage med på turen. Du skal bare huske at kontakte aftale nærmere med Regina først. 

Vandring i PRIVAT Skov

Mange af Camønoens lokale lodsejere driver virksomhed, f.eks. jagt og andet. Men de inviterer gerne vandrere ind alligevel. Hvis I er flere end 30 vandrere, koster det 25 kr. pr. person at vandre gennem Marienbog Gods´ områder.

Kontakt godsejer Birgitte Natorp på
birgitte.natorp@marienborg.dk
Mobil 4075 6020