Ildsjæle | camonoen

Ildsjæle

By- shelter
Har du nogensinde overnattet på et museum? Nu har du chancen. I vores By-shelter på Møns Museum, med hele 14 sovepladser til en-to-mange vandrere. Det er ikke luksus. Det indrømmer vi gerne.
Pilgrim Room - 2 persons
Liselund is an old estate from the end of the 16th century beautifully located next to The Romantic Garden, which is a gift of love from a husband to his wife.
Strågården Nyord
Strågården på Nyord tilbyder overnatning til glade vandrere fra nær og fjern. Strågården har 4 værelser og et dejligt fællesrum, hvor man kan slappe af og lade op til en ny dag på den skønne Camøno.
Hårbølle Shelter
Kære vandrere Velkommen til Hårbølle. Vi har et shelter i haven, hvor du eller I er velkomne til spise frokost, tage et middagshvil eller overnatte.
Camønogaarden
På Camønogaarden kan du overnatte til billige penge i Camønoens første Herberg, som det er kendt fra Caminoen og Hærvejen.
Postbåden Røret
Nyords postbåd Røret fra 1902 kan bringe dig over til øen Nyord fra Stege eller Sjælland - eller tilbage - når du påbegynder eller slutter din vandring på Camønoen. Se bådens fartplan (gælder i somme
Nyord Kajak
Hos Nyord Kajak kan du leje kajakker og Stand Up Paddleboards (SUP) Vi kan også organisere ture og IPP kurser. Kig forbi eller skriv en mail til os.
Marina Park Cabins Basecamp
Kom og oplev skønne Klintholm havn, og tag en overnatning hos Marina Park Cabins. Vi tilbyder nogle dejlige værelser med flot udsige over havnen og Østersøen.
Izabelas Frokostkurv
Hold en dejlig frokostpause på en af de lokale smukke gårde. På Sønderbyvej ligger Tiendegaarden - drej af ned ad vor privatvej.
Galleri Ewald
Hold en pause på din vandretur i Galleri Ewald i Svensmarke!Hvis du køber dine drikkevarer hos os, er du velkommen til at benytte vore faciliteter.
Velkommen til Møn Retreat & Kursuscenter
BO PÅ ET MODERNE REFUGUIM! Møn Retreat & Kursuscenter står til rådighed som et åndehul fra hverdagens travle liv og gamle overbevisninger. Her er der tid og plads til inspiration og kreativitet.
Havnehus B&B
Dansk: Velkommen til vores hyggelige og charmerende dobbelthus, beliggende på Hårbøllehavn, Møn. Vores 2 lejligheder er på hver omkring 30 m2, begge med hems.
Birkely Bed and Breakfast
Vi har 2 dobbeltværelser, som er placeret i et anneks med egen indgang. Der er separat toilet og bad på gangen, som deles mellem de to værelser.
Kunsthal 44Møen
International kunst midt i Møns skønne natur Kunsthal 44Møen viser international samtidskunst – og sommerens program byder på udstillinger af Bjørn Nørgaard: De to huse, tyske Michael Sailstorfer:
Naturguide Møn
Naturguide Møn er naturvejleder Susanne Rosenild, som tilbyder at blive din personlige guide på et stykke af din vej på Camønoen.
Vosgaard
Det vi kan tilbyde er et fredligt og roligt sted, hvor du kan lytte til fuglenes kvidren og vindens raslen i bladene. Værelserne er ganske enkle, rene og nymalede.
Omvisning i DEN ROMANTISKE HAVE Liselund
I 1783 købte Antoine og Lisa de la Calmette den yderste vilde spids af Høje Møn. Her skabte de en ROMANTISK HAVE , som de gav navnet LISELUND.
DROP IN YOGA
Blid Hatha yoga tilbydes før eller efter vandring på Camønoen. Alle kan deltage.
B&B Hesselholt
B&B Hesselholt er en gammel gård med kvæg på marken. Fra terrassen er der udsigt til Høje Møn, og til den anden side ligger skoven.
Liseby Bed & Breakfast
Velkommen til Liseby Bed & Breakfast. Vi ligger på vest Møn 15 min. fra motorvejen og midt på Camønoen. Vi går meget op i at vores gæster skal have det godt mens I bor hos os.
Bakkelund Bed & Breakfast
Velkommen til Elsebeth og Tage på Bakkelund B&B som kan bruges som base til jeres vandring på Camønoen.
Hytte på Nyord. Nyord Havnevej 10, 4780 Stege
Hyggelig hytte med Nyords bedste udsigt.
Fanefjord Skovpavillon
Fanefjord Skovpavillon ligger langt ude i Fanefjordskoven, og der har den ligget siden 1883.
Camønobureauet
Camønobureauet er for dem der vil på vandretur uden at skulle tænke på om der er ledige pladser på næste overnatningssted, om der er et ledigt bord til aftensmaden og om rygsækken er for tung næste da
Frie Fugles teltplads i Vindebæk
Som vandrer - og cyklist - kan du frit bruge vores teltplads og tilhørende shelter på adressen Slotshavevej 5 i Vindebæk. Der er information på stedet. Husk at skrive en hilsen i dagbogen.
Saunagus og Thaimassage
For enden af Basnæsvej kan I komme i sauna og få varmet de trætte vandre muskler igennem. Der er faste saungus aftener, følg med i events for datoer.
Pension Elmehøj
Pension Elmehøj ( som også er pause sted ) er et optimalt sted at overnatte, hvis man skal gå på Camønoen, ikke mindst på grund af vores lokalitet, men også fordi vi tilbyder en række alternative over
Fanefjord Disc Golf
Disc Golf er golf spillet med frisbee i stedet for bold og køller.
beasbedandbreakfast.dk Magleby
Velkommen til www.beasbedandbreakfast.dk i Magleby beliggende på smukke Østmøn, tæt på Camønoruten, Møens Klint, Høvblege, Jydelejet og Klintholm Havn m flere spisesteder.
Keld Nielsen/Hans Sattrup
Keld Nielsen-Hans Sattrup, Liselundvej 18, 4791 Borre. Vores 9000 m2 store have er åben for besøg 4 lørdage i 2018, nemlig: 19. maj 9. juni 7. juli 18. august alle dage fra kl. 1300 til kl.
Big room for 2 people. Stay overnight for 300 Kr.
On one of the rutes you can stay over night in my B&B. The room is 60 m2 and there is 2 beds, one litlle kitchen and a small livingroom. You have a wonderfull veiw over the fields and the sea.
Jættestuekoncerter i Kong Asgers Høj
SØNDAG D. 10. JUNI 2018, KL. 13:00 & KL. 15:00 Følg med ind i den store, velbevarede jættestue Kong Asgers Høj og hør en musikalsk fortælling fra de ældste tider.
Bakkegaard Gæstgiveri
Bakkegaarden ligger på Camønoen i den lille by Busene, 20 min.
Havehøjegaard B&B
Velkommen til Havehøjegaard. I befinder jer nu på skønne smukke Østmøn og tæt på Møns Klint, de mange skønne overdrev og vand næsten hele vejen rundt om huset. Havehøjegaard befinder sig på selve
Præstekilde Hotel
Præstekilde ligger midt på Møn. Vi har billig overnatning til 695 kr., for 2 personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad. Der er A la carte restaurant med retter fra 129 kr.
Sov under stjernehimlen
Kære Camønovandrer. Her har i mulighed for at overnatte under åben stjernehimmel eller i telt. Jeg har et 4-personers telt jeg stiller til rådighed. Kontakt mig på forhånd og så finder vi en løsn
Møns Museum
Vi har lavet et velkomstcenter for Camønovandrene på Møns Museum i Stege.
Guidede ture på Camønoen
Naturvejleder, cand.scient.
Lilleskovgaard B&B
Velkommen til Lilleskovgård på Møn Vi udlejer 2 hyggelige ferielejligheder med eget badeværelse til hver på 1.sal i vores stuehus. Gården ligger midt i naturskønne og rolige omgivelser uden trafik t
B&B, morgenbrød og café
Lige på Camønoen ligger Købmandsgaarden i Råbylille Strand og danner rammen om vores hyggelige bed & breakfast.
BoHer Sommerhus Møn - Overnatning
BoHer er et dejligt sommerhus på Vestmøn, hvorfra det er nemt og hurtigt at komme til naturoplevelser og seværdigheder på Møn, Bogø, Lolland og Falster.
TIENDEGAARDEN B&B
Overnat på Tiendegaarden - lige ud til Camønoruten. Enkelt, dobbelt og familierum. Mulighed for et måltid mad og vor dejlige morgenmadskurv.
Heaven
B- and B i firelænget gammel gård, beliggende lige på Camønoe-ruten nær vandet ved nord øst Møn. Vi tilbyder 3 forskellige typer værelser med priser startende fra kr.
Bogø
Der er rigtig meget at opleve på Bogø.
Teltplads Møn - Tæt ved Fanefjord kirke
En naturskøn teltplads i en privat have tæt ved Fanefjord kirke på Møn med fri adgang til drikkevand.
Kajak og friluftsliv på Møn og Bogø
Jeg tilbyder oplevelser med kajak og andre af friluftlivets muligheder på Møn og Bogø.
Ny Gammelsø B&B
Hyggelig B&B lige midt på Vestmøn. Camønoen passerer 100 m.
Klintholm Bed and Breakfast
Velkommen til en hyggelig og smukt beliggende Bed & Breakfast på Møn, huset ligger i det naturskønne Høje Møn tæt på Camønoruten, Møns Klint, Høvblege, Jydelejet, Liselund Slotspark og Klintholm H
Klintekongens skat
Jørgen Munck Rasnussen er forfatter Har blandt andet skrevet "Sagn og eventyr fra Møn" og digtsamlingen" Vandkant"