Galleri Ewald | camonoen

Galleri Ewald

Hold en pause på din vandretur i Galleri Ewald i Svensmarke!Hvis du køber dine drikkevarer hos os, er du velkommen til at benytte vore faciliteter. Der er bænke og borde rundt omkring i vores Park ned til Stege Nor, men den skønneste udsigt og fred og ro.
Galleri Ewald er naturskønt liggende galleri, i en stor park ned til Stege Nor. Galleriet har ejeren, Peder Ewald Hansens poetiske Akvareller og farvestrålende Akrylmalerier.Galleriet har skiftende gæstekunstnere i "Sommergalleriet". I "vintergalleriet" udstilles Peder Ewald Hansens poetiske akvareller inspireret af naturen på Møn og hans farvestrålende akrylmalerier. I galleriet findes et fint udvalg af brugskunst fra Møn. Der sælges Møn Gin fra Isle og Møn, Møn is, Møn bolsjer, kolde drikkevarer. Indkøbte varer kan leveres i Stege. Galleriet ligger i en stor skøn park ned til Stege Nor. Betalende gæster kan benytte parken,og toiletfaciliteterne.
Du kan købe kaffe, the med brownies, kolde drikkevarer og nyde vore smukke omgivelser.Grupper på min.4 personer bestille lækre trekant sandwich med skinke og ost.
Gæster, der ikke ønsker at købe hos os, opkræves et gebyr på 25 kr. for at benytte vores faciliteter.
Kontakt os på telefon 30527960, Camilla Bøggild


Fuld skærm