Møns Museum - Kongerigets hyggeligste museum | camonoen

Møns Museum - Kongerigets hyggeligste museum

Camønoen på museum

Vi har lavet et velkomstcenter på Møns Museum i Stege, hvor vandrere kan starte turen. Her kan du købe et vandrekort, Camønopas, lære landskaberne at kende og så kan du, fra foråret 2018, overnatte i museets nye cityshelter.

Besøg

Møns Museum er kongerigets hyggeligste museum. Museet ligger i den gamle købmandsgård, Empiregården, lige ved Stege Vold. Museet har en hyggelig gårdhave lige til at slappe lidt af i og vi har stillet møbler frem i udstillingen, så du kan sidde midt i historien og lade roen falde på. Personalet på Møns Museum er klar til at hjælpe dig afsted på din vandring og vi har en butik, hvor du kan købe vandrekort, grej og lokale produkter til vandringen.

Se

Udstillingen på Møns Museum er ultra lokal og fortæller om nogle af de steder og gode folk, du kan møde på din vandring. Udstillingen er fuldstændig analog, så du kan slukke din mobil og lade dig omslutte af det langsomme liv for en stund. Det er historier og skæbnefortællinger. Det er masser af genstande fra museets store magasin. Det er for voksne og børn. Det er bedre end fredagsslik.

Vi har selvfølgelig oversat hele molevitten til tysk og engelsk.

Sov

Har du nogensinde overnattet på et museum? Nu har du chancen. På Møns Museum indretter vi i foråret 2018 hele 14 sovepladser til en-to-mange vandrere. Hvad med at tage på lejrskole på museet? Det er ikke luksus. Det indrømmer vi gerne. Du har selv liggeunderlag og sovepose med. Men det er top hyggeligt. Og morgenmaden smager fantastisk efter en nat med udsigt til museets hyggelige gårdhave. Book plads ved at kontakte Camønoen.

Kontakt

Møns Museum og Camønoen
Storegade 75
DK- 4780 Stege
+45 7070 1236

www.moensmuseum.dk

info@camoenoen.dk

Find vej til Møns Museum