Camønopause Møns Museum | camonoen

Camønopause Møns Museum

Slow entertainment i bedste stil

Er det lang tid siden, du har været på museum? Så giv det lige en chance til. Møns Museum er kongerigets hyggeligste og det er også her Camønoen bor. Kom bare, hvis du har brug for hjælp til din vandring. Vi glæder os til at guide dig ud i alt det grønne. Hvis du ikke skal vandre, har vi samlet alle de bedste fortællinger fra området og pillet de sjoveste ting frem fra magasinerne.

Kongerigets hyggeligste museum

Vi har gjort os umage for, at alle skal føle sig hjemme på Møns Museum. Og vi har fyldt huset med møbler, du gerne må sidde i. Hold fødselsdag, se udstillingen eller kig i museumsbutikken. Vi er glade for gæster. Med eller uden vandrestøvler, vabler og sure sokker.

Gør dagen dejlig

Du kan slå dig ned i gårdhaven, stemple en kop kaffe, slænge dig i en sofa og gøre dagen dejlig. Og så skulle du også tage at besøge museets udstilling. Det er slow entertainment i bedste stil. Næsten bedre end fredagsslik. Alle vores fortællinger er ultra lokale. For vi vil så gerne dele vores bedste oplevelser med dig. 

Husk lige tandbørsten

Forresten. Hvis du bliver så vild med museet, at du ikke vil hjem. Så tag tandbørsten med. Fra efteråret 2016 er der plads til hele 32 overnattende gæster. Så inviter bare klassen, naboerne, vennerne eller familien. Også svigermor. Det er en god måde at være sammen.

Her finder du Camønostemplet

Stemplet er i museumsbutikken og du kan stemple i åbningstiden.

 

Kontakt

Møns Museum og Camønoen
Storegade 75
DK- 4780 Stege
+45 7070 1236

www.moensmuseum.dk

info@museerne.dk

info@camoenoen.dk

Find vej til Camønopause Møns Museum